Index

Pretium Telecom Welkomstbrief 4 mei 2009

Dhr. Pipo
Pipostad

Het genoegen van besparen
en de zekerheid dat u goed zit.

Haarlem, 4 mei 2009

Geachte heer Pipo,

Gefeliciteerd met uw keuze voor het Pretium Weekend Vrij abonnement voor uw vaste telefoonaansluiting, waarvoor u bij Pretium Telecom 15,95 euro per maand betaalt. Voor het vergelijkbare abonnement BelVrij Weekend brengt KPN u 17,- euro per maand in rekening. U bespaart dus alleen al op uw abonnementskosten ieder jaar zonder iets te hoeven doen. En u heeft het gemak van een rekening!

Pretium Telecom scoort goed in onderzoek,

TNS-NIPO Bij Pretium Telecom zit u goed. Die zekerheid geeft het klanttevredenheidsonderzoek van TNSNIPO dat u in de bijgesloten welkomstmap aantreft. Het TNS-NIPO onderzoek toont aan dat de klanten van Pretium Telecom in vergelijking met klanten van de belangrijkste concurrent meer tevreden zijn over hun abonnement voor vaste telefonie. En dit geldt in gelijke mate voor alle leeftijdengroepen. Ook voor 70 jaar en ouder.

Bovendien ervaren klanten van Pretium Telecom volgens het TNS-NIPO onderzoek dat ze voordeliger bellen. U treedt dus toe tot een groeiende groep van meer dan 200.000 klanten die tevreden zijn over hun vastnetabonnement en minder betalen voor vaste telefonie dan bij hun vorige aanbieder.

Unieke kostengarantie

Met Pretium Weekend Vrij belt u elk weekend gratis naar alle vaste nummers in Nederland. Bovendien bespaart u overdag 15% en 's avonds zelfs 25% op alle andere gesprekken naar deze vaste nummers in vergelijking met Belvrij Weekend van KPN.

Op uw enige rekening voor het gebruik van uw vaste telefoon is de unieke Pretium Garantie Bellen van toepassing: als u niet de laagste telefoonrekening per maand heeft, betaalt Pretium Telecom u dubbel het verschil terug!

Eenvoud en gemak

Er verandert niets aan uw telefoonaansluiting en er zijn geen aansluit- of overstapkosten. Uw abonnement van uw telefoonaansluiting gaat alleen over naar Pretium Telecom en u belt binnenkort met ons.

U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat de overgang van uw vastnetabonnement naar Pretium Telecom binnen enkele weken plaatsvindt. Zodra wij van uw huidige vastnetaanbieder de overgangsdatum hebben vernomen, zullen wij u uiteraard onmiddellijk op de hoogte stellen. Eventuele lopende contracten bij andere vastnetaanbieders kunnen wij niet voor u opzeggen; dit dient u zelf te doen.

Van uw huidige vastnetaanbieder zult u een brief ontvangen, waarin uw keuze voor de overgang van uw abonnement naar Pretium Telecom bevestigd wordt.

Pretium Voicemail

U kunt ook voordelig van Pretium Voicemail gebruikmaken zodra u met Pretium Telecom belt. Bel het Pretium Voicemailnummer 084 23 23 om voicemail van Pretium Telecom eenvoudig te installeren. Als u al voicemail heeft, dient u Pretium Voicemail te activeren zodra u met Pretium Telecom belt door 084 23 23 te bellen om voicemail te blijven gebruiken.

Informatieve welkomstmap

In onze bijgevoegde welkomstmap vindt u alle benodigde informatie over Pretium Telecom. Hierin leest u bijvoorbeeld wanneer u van ons gratis specificaties ontvangt en wat op deze specificaties staat.

In de eerste week van elke maand worden de door u gemaakte gesprekskosten van de voorgaande maand automatisch gel'ncasseerd van het door u opgegeven bank/girorekeningnummer. U betaalt uitsluitend deze door u gemaakte kosten. De abonnementskosten van Pretium Weekend Vrij worden maandelijks vooraf geïncasseerd.

Heeft u vragen die niet beantwoord worden in de bijgevoegde welkomstmap of naar aanleiding van de brief van uw huidige vastnetaanbieder of wilt u alsnog afzien van gebruik van Pretium Telecom, neem dan binnen zeven werkdagen na ontvangst van deze brief contact met ons op. U hoeft slechts onze Helpdesk te bellen: 023 - 711 3707 (ma t/m vrij, 08.30 tot 17.30). Faxen kan ook: 023 - 7510 202. Indien u 72 jaar of ouder bent, dan biedt de Coulance Regeling Ouderen een bedenktijd van 3 maanden. Informeer naar de voorwaarden bij onze helpdesk of ga naar de Pretium Telecom website. Wij zijn er voor u.

Geld besparen met een goedkoper abonnement voor uw vaste telefonie. Het gemak van één specificatie. Elk weekend gratis bellen naar vaste nummers binnen Nederland. De andere gesprekken naar deze nummers 15 tot 25% goedkoper dan met het vergelijkbare abonnement van KPN. Bovendien de zekerheid van de Pretium Garantie Bellen, die dubbel het verschil uitkeert.

Het klanttevredenheidsonderzoek van TNS-NIPO bevestigt: u had geen betere keuze kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

J.M.K. Nyks
Directeur

PS.    Leest u op uw gemak alle onderzoeksresultaten in het meegeleverde TNS-NIPO klanttevredenheidsonderzoek.