Index

Pretium Telecom Welkomstbrief vanaf 13 juni 2014

Dhr. Pipo
Pipostad

Betrouwbaar, voordelig en gemakkelijk
thuisbellen met Pretium Weekend Vrij

Haarlem, vanaf 13 juni 2014

Geachte heer Pipo,

Welkom terug bij Pretium. Goed dat u opnieuw heeft gekozen voor het Pretium Weekend Vrij abonnement.

U behoort daarmee weer tot de groep van bijna 200.000 tevreden bellers die de betrouwbaarheid, het voordeel en het gemak van Pretium Thuisbellen voortdurend ervaren. Bovendien waarderen onze abonnees de Pretium Klantenservice meer dan de KPN-abonnees de helpdesk van KPN. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van een gerenommeerd bureau.

Doordat u gebruik maakt van onze speciale aanbieding, belt u de eerste maand gratis naar alle vaste nummers in Nederland (m.u.v. servicenummers).

Uw abonnement nu extra voordelig
Voor het Pretium Weekend Vrij abonnement betaalt u bij ons slechts € 18 per maand, terwijl KPN voor het vergelijkbare BelVrij Weekend abonnement € 20,50 vraagt (bedragen incl. BTW). U bespaart dus alleen al op de abonnementskosten € 30 per jaar zonder dat u iets hoeft te doen.

Bovendien belt u met Pretium Weekend Vrij in het weekend en ´s nachts geheel gratis naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (m.u.v. servicenummers). Ook daarbuiten belt u zeer voordelig tegen onze lage tarieven. Als u belt naar vaste nummers in Nederland bespaart u zelfs 13 tot 29% vergeleken met KPN BeIVrij Weekend. En ons starttarief is 12% lager.

Al uw telefoonkosten staan straks bij elkaar op één telefoonrekening. U ontvangt van ons gratis specificaties van alle kosten en die zullen lager zijn dan u gewend bent. U belt met Pretium over hetzelfde betrouwbare vaste telefoonnet waar KPN ook gebruik van maakt, maar dan voordeliger.

U kunt de abonnementen en de tarieven vergelijken om uzelfdaarvan te overtuigen, maar nodig is dat niet. U krijgt immers de Pretium Garantie Bellen: als u niet de laagste telefoonrekening per maand heeft, dan ontvangt u dubbel het verschil terug. Zowel de tarievenvergelijking als uw Garantiecertificaat treft u aan in de bijgevoegde map.

Moeiteloos en kosteloos overstappen
Wij zorgen voor de overdracht van uw abonnement naar Pretium. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Het is een administratieve overdracht: u merkt er niets van en u bent geen moment zonder telefoonverbinding. Gemakkelijk en betrouwbaar.

Binnen een maand is de overstap naar Pretium gereed. Zodra de datum van overdracht bekend is, geven wij deze schriftelijk aan u door. Wij voeren de gehele overdracht van uw abonnement zonder enige kosten voor u uit.

Door u ingestelde speciale telefoondiensten gaan met uw abonnement mee naar Pretium. Als u nu bijvoorbeeld Wisselgesprek of Nummerweergave heeft ingesteld, is dat straks bij ons net zo. U kunt met Pretium eventueel ook gebruikmaken van voicemail. De informatie hierover ontvangt u bij de brief waarin wij de definitieve datum van overdracht aan u doorgeven.

ln de bijgevoegde map vindt u uitgebreide informatie over Pretium en uw nieuwe Pretium Weekend Vrij abonnement. Ook bevat de map uw inloggegevens voor ´Mijn Pretium´ op onze website www.pretium.nl. In ´Mijn Pretium´ heeft u toegang tot uw specificaties online en uw persoonlijke gegevens en instellingen. Mocht u het handig vinden, dan kunt u daar zelfalles voor uw abonnement eenvoudig online regelen op elk tijdstip dat u het beste uitkomt.

Mocht u nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de overdracht van het abonnement, neemt u dan even contact met ons op. Ook als u onverhoopt toch wilt afzien van gebruik van Pretium Thuisbellen, kunt u ons dat binnen veertien dagen na ontvangst van deze brief laten weten. U hoeft slechts onze Klantenservice te bellen: O23 - 711 37 53 (ma t/m vrij, 08.30 tot 17.30 uur). Faxen kan ook: O23 - 7510 202.

Nog even en het is zover. U stapt moeiteloos en kosteloos over naar een goedkoper abonnement. U bespaart alleen al op uw vaste kosten € 30 per jaar en u belt in het weekend en ´s nachts gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Daarbuiten worden met name uw gesprekken naar vaste nummers in Nederland aanmerkelijk goedkoper: 13 tot 29%. U heeft bovendien de zekerheid van de Pretium Garantie Bellen: niet de laagste telefoonrekening per maand, dan dubbel het verschil terug.

U ziet het: uw keuze voor Pretium is een keuze voor thuisbellen met de beste combinatie van betrouwbaarheid, voordeel en gemak.

Met vriendelijke groet,
Marian van Veen - ten Haaf
Manager Klantenservice