Index

Klachten Privilege


Opzegging van "abonnement" welke nooit voor incasso voor ik gevraagd.

Zie Privilege klachten 12-08-2020

Gezien ik de boekhouding van mijn oma doe, heb ik haar laatst gevraagd waar bepaalde afschrijvingen van waren. Met name die afschrijvingen die heel vaag bleken. Hier kwam een afschrijving terug die mij eerder niet opvielen, maar de vraag er was wat krijg je daar nu voor terug (waar betaal je voor). Nu blijkt dat er sinds 2011 (zover kunnen wij terug in de afschriften) jaarlijks een bedrag wordt afgeschreven onder de noemer privileges b.v.. na enig speurwerk heb ik gezien dat de bedragen sinds die tijd fors oplopen en maar liefst met 71% t.o.v. van 2011 zijn "ge-indexeerd" oftewel betaald zij nu 110 per jaar voor iets waar geen gebruik van wordt gemaakt en sterker nog, zo blijkt uit de verhalen op het internet, nooit toestemming voor heeft gegeven. Dit alles blijkt voortkomende uit een abonnement van Pretium telecom.Tevens is pretium destijds opgezegd, dus hoe kan het dat we voor iets betalen waar inhoudelijk nooit een akkoord voor is gegeven. Graag willen wij deze incassatie voor eens en voor altijd be-eindigen.

Ongewenst lidmaatschap.

Zie Privilege klachten 02-07-2020

Helaas kom ik er net achter dat er vanaf 2015 tot nu, een bedrag 450 euro is afgeschreven van mijn rekening door privileges bv. Ik ben nooit akkoord gegaan per telefoon , of met handtekening voor een lidmaatschap en heb hier geen gebruik van gemaakt. Ontvangen folders heb ik als reclame beschouwd en weg gegooid. Ik ben heel kwaad en wil graag mijn geld terug. Kunnen jullie mij helpen?

Privileges bv onterecht geld afgeschreven.

Zie Consumentenbond 30-10-2019

na het bestuderen van mijn bank afschriften zag ik dat privilege meerdere jaren geld van mijn rekening afschreef . ik heb geen idee wat dit voor een bedrijf is daarom ga ik ook vederen stappen ondernemen. als privilege mij het totalen bedrag van de jaren die afgeschreven zijn volledig terugbetaald heeft.
ben nooit lid geweest van privilege en heb nooit een product van deze instantie ontvangen. ik heb via 123opzeggen.nl een abonnement opgezegd waar ik nooit lid van ben geweest het totalen bedrag is dan ook niet mis. 31/1/,2012 65,00 euro 29/10/ 2013 70 euro 5/11/2014 70 euro 30/10/2015 80 euro 27/10/2015 80 euro 27/102016 85 euro 25/10/2017 90 euro 29/10/2018 90 euro 24/102019 de laatste datum 24/10/2019 deze heb ik geblokkeerd 110 euro. mijn terug gevorderder bedrag bedaagd in totaal 470 euro.

Onterechte incasso.

Zie Consumentenbond 26-06-2019

Nav zojuist tel. contact met u gehad en uitlegt dat er ten onrechte en bij ons (mijn vrouw C. B. en ik P.M.A.van S.) ten onrechte 2 x 95 euro afschrijving is gedaan

Ik heb inmiddels beide incasso gestorneerd.

Graag beide incasso’s onder beide namen onmiddellijk stopzetten en zogenaamd lidmaatschappen (die er niet zijn of zijn afgesloten) per onmiddellijk opzeggen
Daar is immers geen juridische grondslag of ovk voor!

Klantenservice privileges,Van (ovv) de namen P.M.A.van S. en C.S. is in totaal 10x ten onrechte en zonder incasso toestemming geld afgeschreven (geïncasseerd) door Privilegs BV. van Rekening P.M.A. van S.

26-06-2019 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2020 C. van S. 2752691 95 euro af
26-06-2019 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2020 P.M.A van S. 1867013 95 euro af
25-06-2018 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2019 P.M.A van S. 1867013 90 euro af
25-06-2018 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2019 C. van S. 2752691 90 euro af
22-06-2017 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2018 C. van S. 2752691 90 euro af
22-06-2017 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2018 P.M.A van S. 1867013 90 euro af
29-06-2016 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2017 P.M.A van S. 1867013 85 euro af
29-06-2016 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2017 C. van S. 2752691 85 euro af
06-07-2015 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2016 P.M.A van S. 1867013 80 euro af
06-07-2015 Privileges BV NL07INGB 00068831 11 contributie tot 01-07-2016 C. van S. 2752691 80 euro af

In eerdere email (ZIE HIERONDER) zou u bedragen terugstorten.
Dat is nog niet gebeurt vandaar mijn verzoek omdat voor alle bedragen alsnog te doen.
Anders volgen juridische en andere stappen om u tot betalen te dwingen.

Gegevesn van oplichter
Bedrijfsgegevens Oprichting 25 juli 1995
Rechtsvorm Besloten vennootschap Amerikaweg 10 2035 RA Haarlem
Handelsnamen : Nederlandse Federatie Van Senioren, N.F.S., Privileges, Mijnprivelege, Pretium, Privilege Telecom, Wowveilingen.Nl, Mijn Privilege, Mijn Privileges, Mijnprivilege, Mijnprivileges, Mijnprivilege.Nl, Wow Veilingen, Wowveilingen
KvK-nummer 34092571 BTW-nummer NL804054903B01
RSIN 804054903
Producten en diensten
Mijn Privileges is de website exclusief voor Privileges leden. Ieder jaar kan een lid een geweldig product of arrangement kopen op één van de 36 Veilingen van MijnPrivileges.nl. Elke Veilingaankoop levert honderden euro’s voordeel en unieke ervaringen op net als op WOWVeilingen.nl. Bovendien kan een Privileges lid eenzelfde begeerlijk product, ervaring of arrangement winnen met Login & Win op MijnPrivileges.nl, zelfs als het lid al eerder een Login & Win prijs gewonnen heeft.

De vennootschap stelt zich ten doel de behoeften van haar leden op de meest efficiEnte en voordelige wijze te bevredigen, door derden te bewegen hun produkten en diensten, zowel bestaande als speciaal voor de vennootschap ontwikkelde, tegen de gunstige voorwaarden in de markt aan haar leden aan te bieden.

Concernrelaties
Naam Plaats KvK-nummer
Omega Management B.V. Haarlem 53994620
Gerecht Incasso B.V. Haarlem 32065520
Frank Solutions B.V. Haarlem 34092533
Quatel B.V. Haarlem 34092570
Privileges Haarlem 34092571
Privilege Finance B.V. Haarlem 34139723
Pretium B.V. Haarlem 34139724
D.E.M. Management Services B.V. Haarlem 34168210
DMC Services B.V. Haarlem 34201629
Suprieur B.V. Haarlem 34210231
BACS Investing B.V. Haarlem 53994892
Atlas Support B.V. Haarlem 56576102

Nyks, Johannes = roepnaam Hans Nyks
Achternaam Nyks
Voornamen Johannes Marius Karel
Leeftijd 77
Geboortedatum 23-11-1941
Geboorteplaats Geleen
Hoofdfunctie Organisatie JKS Holding B.V.
Functie Directeur
Rol Bestuurder
In functie 29-12-2006
Bevoegdheid Alleen/zelfstandig bevoegd
Hoofdsector (SBI) Financiële holdings

Privilege weigert onrechtmatige incasso's terug te betalen Klacht nu ook neergelegd bij ING met verzoek/eis om Privilege als klant voor uitvoeren incasso's te weigeren. ING weigert dit dus zal ik opschalen naar AFM en KIFID.