< Index

Suprieur Welkomstbrief begin 2010

Hartelijk welkom als abonnee bij Suprieur B.V. �Door het jaarabonnement Suprieur Bellen dat u gekozen heeft, bespaart u alleen al aan vaste abonnementskosten 100 euro per jaar en u bespaart bovendien op uw gesprekskosten. Samen met het gratis gebruik van de ATA en geen aansluitkosten levert dit abonnement u het eerste jaar meer dan 150 euro op.

 

De ATA krijgt u in bruikleen. Bij aanvang van het abonnement wordt eenmalig een borg van �45 euro van het door u opgegeven rekeningnummer geincasseerd. Na een jaar wordt deze borg al terugbetaald ongeacht of u uw abonnement verlengt of niet. Ook de ATA kost u dus niets. Bovendien worden er �geen aansluitkosten in rekening gebracht

Beproefde en bekroonde technologie.

Dit is allemaal mogelijk dankzij beproefde en bekroonde technologie voor bellen via internet van Suprieur Bellen. Deze technologie levert u precies dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als traditionele vaste telefonie maar tegen een veel lagere prijs. U behoudt uw eigen telefoonnummer en aansluiten en overstappen is zeer eenvoudig.

 

In het buitenland heeft de technologie van Suprieur Bellen zijn waarde al uitgebreid bewezen en vele prijzen gewonnen. Deze vernieuwende technologie zorgt voor een kostenverlagende doorbraak en de hoogste kwaliteit telefoneren, zoals u gewend bent met uw huidige vastnetabonnement.

 

In samenwerking met Telio, het Noorse bedrijf dat deze beproefde en bekroonde technologie ontwikkeld heeft, brengt Suprieur B.V. deze technologie met het abonnement Suprieur Bellen nu op de Nederlandse markt. Al vele jaren profiteren klanten van Telio in Noorwegen en andere landen van deze technologie en een lage telefoonrekening. Klanten van ons zusterbedrijf Pretium Telecom zijn de eersten die met Suprieur Bellen fors kunnen besparen.

Zeer eenvoudig aansluiten

Om gebruik te maken van Suprieur Bellen heeft u alleen een zogenaamde ATA (Analoge Telefonie Adapter) van Suprieur nodig. Met een kabeltje sluit u deze ATA aan op uw internetmodem en vervolgens sluit u uw telefoontoestel aan op de ATA. Dat is alles.

 

Indien u een reguliere internetaansluiting heeft, kunt u de ATA zonder enige moeite zelf aansluiten. Wijkt uw internetaansluiting af (de ATA handleiding geeft aan wat een reguliere of afwijkende aansluiting inhoudt), dan voert een monteur van ons kosteloos de ATA aansluiting voor u uit. Wij zorgen voor een moeiteloze en aangename aansluiting.

Zonder enige moeite overstappen

Door samenwerking tussen Pretium Telecom en Suprieur vindt de overstap naar uw Suprieur Bellen abonnement naadloos plaats en u hoeft niets te doen. Door de activatie van uw Suprieur Bellen abonnement wordt per dezelfde datum uw Pretium Telecom abonnement be멮digd. Aan deze overstap zijn geen kosten verbonden.

 

U behoudt uw bestaande vaste telefoonnummer en u kunt gewoon hetzelfde telefoontoestel blijven gebruiken. Er verandert ook niets aan uw internetverbinding als u kiest voor Suprieur Bellen. U kunt probleemloos bellen en internetten tegelijk: uw internetsnelheid en telefoonverbinding blijven altijd optimaal.

 

In de eerste week van elke maand worden de voor u gemaakte gesprekskosten van de voorgaande maand automatisch geﮣasseerd van het door u opgegeven rekeningnummer. U betaalt uitsluitend deze voor u gemaakte kosten. De abonnementskosten van Suprieur Bellen worden maandelijks vooraf geﮣasseerd.

Heeft u vragen die niet beantwoord worden in deze brief of op www.suprieur.nl of wilt u alsnog afzien van Suprieur Bellen, neem dan binnen zeven werkdagen na ontvangst van deze brief contact met ons op 088 - 008 51 94 (ma t/m vrij;, 08:30 tot 17:30).

 

Door de overstap naar het abonnement Suprieur Bellen worden de maandelijkse vaste kosten van uw vaste telefoonabonnement gehalveerd, bespaart u op uw gesprekskosten en belt u elk weekend gratis naar vaste telefoonnummers binnen Nederland (exclusief servicenummers). Met perfecte kwaliteit.

U maakt kans op 5000 euro

Doordat u bij uw aanmelding voor uw abonnement de drie unieke kenmerken van Suprieur Bellen juist heeft opgegeven maakt u kans op �5000 euro. Elke maand kan een nieuwe abonnee van Suprieur Bellen 5000 euro winnen. Kijk de komende maanden op www.suprieur.nl of u een gelukkige winnaar bent. Vergeet niet dat Suprieur Bellen u in ieder geval winst oplevert.