Index

Actiebrief Suprieur Bellen

(Van omstreeks 20 januari 2010)

Suprieur Bellen

Veel minder betalen voor precies dezelfde kwaliteit als traditionele vaste telefonie, bellen via internet met gebruik van beproefde en bekroonde technologie en zeer eenvoudig aansluiten en overstappen. Dat is Suprieur Bellen.

Met Suprieur Bellen kunt u flink besparen op uw vaste telefoonkosten. Het Suprieur Bellen abonnement kost per maand slechts � 8,45 incl. BTW. Dat is 50% minder dan de vaste kosten per maand van een traditioneel vastnetabonnement. En dat alleen al scheelt meer dan � 100 per jaar.

Ook de gesprekskosten van Suprieur Bellen zijn merkbaar lager dan u gewend bent. Omdat u belt over internet kan Suprieur Bellen zeer voordelige start- en gesprekstarieven hanteren voor bellen binnen Nederland en naar de belangrijkste buitenlandse bestemmingen. Bovendien belt u in het weekend gratis naar alle vaste nummers in Nederland.

Tarieven

Beproefde en bekroonde technologie

Suprieur kan dit voordeel bieden dankzij beproefde en bekroonde technologie voor bellen via internet. In het buitenland heeft de technologie van Suprieur Bellen zijn waarde al uitgebreid bewezen en vele onderscheidingen gekregen. Deze vernieuwende technologie zorgt voor een kostenverlagende doorbraak en dezelfde hoge kwaliteit telefoneren als traditionele vaste telefonie. Maar dan tegen beduidend lagere kosten.

Suprieur brengt deze hoogwaardige technologie nu in Nederland op de markt in samenwerking met Telio, het Noorse bedrijf dat deze technologie ontwikkeld heeft. Klanten van Telio in Noorwegen en andere landen profiteren al vele jaren van deze technologie en een lage telefoonrekening.

Onderscheidingen

Zeer eenvoudig aansluiten en overstappen

Heeft u een internetverbinding? Dan kunt u ook profiteren van Suprieur Bellen. Elke internetaansluiting is geschikt, of het nu een ADSL-aansluiting of een internetaansluiting van een kabelexploitant is.

Verder heeft u alleen de zogenaamde ATA (Analoge Telefonie Adapter) van Suprieur nodig. Met 驮 kabeltje sluit u de ATA aan op uw internetmodem en vervolgens sluit u uw telefoontoestel aan op de ATA. U kunt de ATA zonder enige moeite zelf aansluiten als u een reguliere internetaansluiting heeft. Wijkt uw internetaansluiting af (de ATA-handleiding geeft aan wat een reguliere of afwijkende aansluiting inhoudt), dan voert een monteur van ons kosteloos de aansluiting voor u uit. Wij zorgen voor een moeiteloze en aangename aansluiting.

Overstappen naar het Suprieur Bellen abonnement is al net zo gemakkelijk. U behoudt uw bestaande vaste telefoonnummer en u kunt gewoon hetzelfde telefoontoestel blijven gebruiken. Er verandert ook niets aan uw internetverbinding. U kunt probleemloos bellen en internetten tegelijk: uw internetsnelheid en telefoonverbinding blijven altijd optimaal.

Door samenwerking tussen Pretium Telecom en Suprieur stapt u naadloos over. U hoeft niets te doen. Op de dag dat uw Suprieur Bellen abonnement ingaat wordt uw Pretium Telecom abonnement automatisch be멮digd. Aan deze overstap zijn geen kosten verbonden.

Abonnement

�SPECIAAL VOOR KLANTEN VAN PRETIUM TELECOM

Bent u klant van Pretium Telecom, het zusterbedrijf van Suprieur B.V.? Als u zich nu aanmeldt voor een jaarabonnement van Suprieur Bellen krijgt u de aansluitkosten ࠀ 35,- van ons cadeau.

Bij elkaar levert Suprieur Bellen u meer dan � 150 in 驮 jaar op:

Slechts � 8,45 abonnementskosten per maand (incl. BTW)

Gratis bellen in het weekend naar vaste nummers in Nederland

Zeer voordelige start- en gesprekstarieven

Beproefde en bekroonde technologie voor bellen via internet

Precies dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als traditionele vaste telefonie

Zeer gemakkelijk aansluiten en overstappen

Geen aansluitkosten ࠀ 35,-

Gratis gebruik ATA

Kosteloos overstappen, zonder overlap.

De ATA krijgt u in bruikleen. Bij aanvang wordt 驮malig een borg van � 45,- in rekening gebracht. Deze wordt al na 驮 jaar terugbetaald, ongeacht of u uw abonnement verlengt of niet. Ook de ATA kost u als Pretium Telecom klant dus niets. Bovendien stapt u naadloos over: op de dag dat uw Suprieur Bellen abonnement ingaat wordt uw Pretium Telecom abonnement automatisch be멮digd. Aan deze overstap zijn geen kosten verbonden.

 

Maak kans op � 5.000!

Als u zich nu online aanmeldt en u vult op het aanmeldformulier de drie unieke kenmerken van Suprieur Bellen in - u vindt ze op de homepage van deze website - dan maakt u kans op � 5000,-. U heeft veel kans om te winnen, want deze prijs wordt elke maand verloot onder nieuwe abonnees van Suprieur Bellen die de drie unieke kenmerken noemen.